Home sweet home

Denne sommeren flyttet vi fra Groruddalen i Oslo og ut på landet, nærmere bestemt Sørum kommune.

Jeg er en hovedstadsjente og har alltid elsket byen min. Jeg har en sterk fasinasjon for storbyer og en dyp kjærlighet til Oslo spesielt. Hvis noen hadde sagt til meg for ti år siden at jeg kom til å kjøpe meg et hus ved siden av Glomma, ja da hadde jeg ledd rått og lenge.

Men nå sitter jeg altså her. Vi vinket farvel til Romsås i slutten av juni og jeg tror aldri at jeg har følt meg så hjemme noe sted som her!
Døgnet har fått flere timer og sjelen er roligere. Jeg er hjemme!

Ikke at det er uten utfordringer å bosette seg slik vi har gjort. Jeg var nødt til å kjøpe bil. Fru-skriker-gjennom-Sinsen-krysset-nekter-kjøre-motorvei-det-går-da-buss så seg nødt til å kapitulere og kjøpe bil av ren nødvendighet. Men jeg tar buss til jobb. Er jo ikke mulig å oppdrive parkeringsplasser i byen. Problemet med å bo på landet er at når du mister bussen, ja da mister du bussen. Går ikke noen ny bane om 7 minutter slik som i byen.

Men alle utfordringer er verdt det. Ganger hundre. Bare se mitt paradis:

413

385

410

449

329

Og dette her... det er utsikten min fra stua...

Dette er utsikten min fra stuevinduet. Kan fortsatt ikke få hodet mitt rundt hvor heldig jeg er!

Om Iren

Jeg er en 40-og-noe år gammel dame som har vært en asfaltelskende byjente hele mitt liv inntil jeg - totalt ute av karakter - bestemte meg for å flytte på landet med mann, barn og hamster. Og jeg elsker det!! Her på bloggen inviterer jeg deg inn i mitt liv og det som inspirerer meg, irriterer meg, gleder meg og rører seg i mitt hode og i mitt liv. Her på landet. Velkommen inn!
Dette innlegget ble publisert i Livet på landet og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s