Regnbuefabrikken

Jeg har tidligere blogget på http://regnbuefabrikken.blogspot.no/

Hvis du lurer litt på hvem og hvordan jeg er så kan du gå inn her og titte litt. Men regnbuefabrikken er lagt ned og de ansatte har fått nytt arbeid. Ingen flere regnbuer på fabrikken for mamma har flyttet på landet og det er her hun kommer til å blogge i uoverskuelig fremtid. Vil du være med så heng på.

Om Iren

Jeg er en 40-og-noe år gammel dame som har vært en asfaltelskende byjente hele mitt liv inntil jeg - totalt ute av karakter - bestemte meg for å flytte på landet med mann, barn og hamster. Og jeg elsker det!! Her på bloggen inviterer jeg deg inn i mitt liv og det som inspirerer meg, irriterer meg, gleder meg og rører seg i mitt hode og i mitt liv. Her på landet. Velkommen inn!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s