Søte røde

I helgen fant vi årets siste markjordbær. Et deilig lite siste treff med sommeren som nå offisielt er over. Høsten er her!

457

464

466

Namm…

Vi har storkost oss med å plukke i egen hage, men det er fryktelig uvant. Vi hadde rips, rabarbra og markjordbær fra før av og i tillegg har vi sådd ruccola og reddiker. Så luksus å bare stikke snuten utafor døra og forsyne seg. Har litt større planer for neste år. Har ikke helt bestemt meg for nøyaktig hva slags planter enda, men det det blir i hvert fall både urtebed og grønnsakshage.

Noen som har noen tips på hva som er lettest for en nybegynner?

Om Iren

Jeg er en 40-og-noe år gammel dame som har vært en asfaltelskende byjente hele mitt liv inntil jeg - totalt ute av karakter - bestemte meg for å flytte på landet med mann, barn og hamster. Og jeg elsker det!! Her på bloggen inviterer jeg deg inn i mitt liv og det som inspirerer meg, irriterer meg, gleder meg og rører seg i mitt hode og i mitt liv. Her på landet. Velkommen inn!
Dette innlegget ble publisert i Livet på landet og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s