Hjemmetrening

Jeg er glad i å trene. Og trening er en del av livet mitt fordi det gjør meg glad. Og en av de fine tingene med å flytte til hus på landet er at plutselig har man mulighet til å lage seg et treningsrom.

(HURRA! HURRA! HURRA!)

231

Ikke at treningsrommet hjemme ser slik ut altså, men det har det vi trenger.

Men det har ikke alltid vært sånn. Og en av de unnskyldningene jeg hører oftest er at man har ikke tid til å å trene. Og man har ikke lyst til/råd til å betale på treningssenter. Vel, jeg har løsningen folks!

Her er et kjempefint program. No money, noe equipment needed!! (Også fint når du er på reise, ettersom det lett kan gjøres på et hotellrom)

30 Jumping Jacks

5 Push Ups

25 Kneløft

7 Burpees

10 Situps

7 Squats

5 Push Ups

10 Situps

5 Pushups

7 Squats

30 Jumping Jacks

1 minutts Wallsit

5 Pushups

25 Kneløft

Repeter 3 – 5 ganger med to minuttes pause mellom for best effekt.

Og er du ikke svett etter den her, så er det noe galt med deg!

Gjør deg klar…

KLAR! FERDIG! GÅ!

Om Iren

Jeg er en 40-og-noe år gammel dame som har vært en asfaltelskende byjente hele mitt liv inntil jeg - totalt ute av karakter - bestemte meg for å flytte på landet med mann, barn og hamster. Og jeg elsker det!! Her på bloggen inviterer jeg deg inn i mitt liv og det som inspirerer meg, irriterer meg, gleder meg og rører seg i mitt hode og i mitt liv. Her på landet. Velkommen inn!
Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s