Ut på tur, aldri sur.

Denne helgen skal mor på tur alene.

Vel.

Alene blir jeg ikke.

Men jeg reiser alene dit jeg skal. Til Larvik. Til min venninne og forlover. Som fyller 40. Hun har planlagt en heidundrandes 40-årslag og inviterte 40 venninner på spleiselag med høye hæler og løs snipp. Bra kombo det der.

Det er bare det at jeg ikke kjenner noen. Bortsett fra venninna mi da. Og hun har jo noenogtredve andre å ta seg av.

Det er veldig utenfor min komfortsone å bli med på sånne ting. Å skulle mingle og snakke med folk jeg ikke kjenner. Være interessant og kanskje litt morsom, være en bra samtalepartner.

Jeg synes derimot dette er en strålende ide når jeg har noen å lene meg på, da synes jeg det er virkelig moro.

Men jeg tror jeg har godt av det her. Komme meg ut litt og feste litt og danse litt. Eller mye.

Så da tråkker jeg ut av komfortsona og lar det stå til. Gir litt beng og forsøker å kose meg oppi det hele. Forsøke å nye sommerfuglene i magen. Og hvem vet, kanskje jeg treffer noen mennesker jeg liker.

Komfort sone

Om Iren

Jeg er en 40-og-noe år gammel dame som har vært en asfaltelskende byjente hele mitt liv inntil jeg - totalt ute av karakter - bestemte meg for å flytte på landet med mann, barn og hamster. Og jeg elsker det!! Her på bloggen inviterer jeg deg inn i mitt liv og det som inspirerer meg, irriterer meg, gleder meg og rører seg i mitt hode og i mitt liv. Her på landet. Velkommen inn!
Dette innlegget ble publisert i DIY. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s