40 Sucks

Så var man hjemme igjen. Litt sliten, men veldig glad. Fantastisk 40 års lag med en over gjennomsnittet herlig gjeng damer!

Og nå er jeg litt fyllesjuk, litt trøtt, litt såre føtter, men varm i sjelen etter å ha tilbrakt lørdagskvelden og natten med flotte mennesker. Jeg har ledd og danset og sunget og danset litt til.

Den nydelige 40 åringen  hadde bedt alle om å ta med noe mat til et «potluck»-bord, så derfor ville hun ikke ha noen gaver. Det syntes jeg var veldig vanskelig. Jeg synes det å gi gaver er litt av gleden. Så da lagde jeg like så godt en gave som kunne deles med alle. En kjærlighets bukett.

For å lage en kjærlighets bukett trenger du:

096

En fin blomsterpotte

094

Litt oasis

095

40 kjærligheter

097

Så putter du oasisen i blomsterpotta

098

Og da er det klart for å stappe kjærligheter i oasisen

106

Så må du ha to like store papp biter og en trepinne for å lage et skilt

«And when it all comes together, it looks like this»:

107

Håper alle har hatt en like strålende helg som meg 🙂

Om Iren

Jeg er en 40-og-noe år gammel dame som har vært en asfaltelskende byjente hele mitt liv inntil jeg - totalt ute av karakter - bestemte meg for å flytte på landet med mann, barn og hamster. Og jeg elsker det!! Her på bloggen inviterer jeg deg inn i mitt liv og det som inspirerer meg, irriterer meg, gleder meg og rører seg i mitt hode og i mitt liv. Her på landet. Velkommen inn!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s