Ønskeliste

Er dere klar over at det er nå under 3 måneder til juleaften!? Jeg sa ER DERE KLAR OVER DET ER UNDER 3 MÅNEDER TIL JULEAFTEN *løper jublende rundt i rommet og slår hjul og tar kollebøtter om hverandre*. Jeg gleder meg litt da kan du skjønne. Første gang jeg skal feire jul i eget hus. Og jeg gleder meg så sinnsykt til alt jeg skal ta med trollprinsessene mine på!!

Denne uken skal vi blandt annet få satt opp hobbyverkstedet. Og vi har begynt å snakke om hva slags gaver jentene har lyst til å lage i år. Og selvfølgelig har de begynt å tenke på julegaveliste til seg selv. Og jeg må innrømme at jeg har begynt litt jeg og. Her er noen av tingene på årets liste:

ring

Nydelig ring. Og stor. Veldig stor. For det er tull det dem sier. Størrelsen har noe å si.

Wonder Woman Socks

Perfekt til fredagens jobbantrekk!!

pageclutch-fire-beige_1353424478_2

Min bibliofile sjel vrir seg i ekstase over denne veska

ring 2

A ring to tie him down….

plush_unicorn_slippers_for_grown_ups

Plysj enhjørning tøfler. Det er vel noe alle ønsker seg tenker jeg…

caffeine_molecule_necklace

Kjede med molekyl. Men ikke hvilket som helst slags molekyl. Kaffemolekyl.

De fleste av disse fant jeg på https://www.thinkgeek.com/ og resten på http://www.domesticsluttery.com/

Begge er fantastiske nettsider. Bare sørg for å ha god tid før du går inn her. Kan fort bli til at det tar litt tid….

Om Iren

Jeg er en 40-og-noe år gammel dame som har vært en asfaltelskende byjente hele mitt liv inntil jeg - totalt ute av karakter - bestemte meg for å flytte på landet med mann, barn og hamster. Og jeg elsker det!! Her på bloggen inviterer jeg deg inn i mitt liv og det som inspirerer meg, irriterer meg, gleder meg og rører seg i mitt hode og i mitt liv. Her på landet. Velkommen inn!
Dette innlegget ble publisert i Livet på landet og merket med , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Ønskeliste

  1. scissorhill sier:

    Jeg gleder meg til å lage islykter ute når frosten kommer.

    • Iren sier:

      Og ja!! Og jeg gleder meg til å lage snøborg. De sier at når det er så mye rognebær som nå så blir det mye snø. Håper det. I hvert fall at det blir nok til å ake litt i det minste 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s