De tre T’ene

Det har vært utrolig spennende å innrede et helt hus. Men gud bedre meg så lang tid det tar. Jeg så for meg at det var en-to-tre-svipp-svupp og ferdig ferdig. Jeg vet jo hva jeg liker. Og mannen min og jeg *takker Gud for de små mirakler* har veldig lik smak. Men vi kommer fra en fireroms og skal nå fylle et helt hus, så vi må jo ha en del nye ting. Og hva passer egentlig med det gamle? Og skal vi bytte ut de gamle? Skal vi tenke helt nytt? Det jeg trodde skulle være en kjapp prosess har visst seg å være en gammel og kjent venn – de tre T’er – nemlig Ting Tar Tid.

Men noe er heldigvis på plass. Mine to favoritter i huset er to nye ting. Det er faktisk to ting jeg har ønsket meg lenge. Den ene er et bilde og det andre en lampe. Bildet henger i trappen og det er det her:

144

Elsker det!! Du kan få kjøpte det på IKEA.

Også er det lampa i taket på soverommet:

149

Denne vet jeg ikke hvor du får kjøpt for jeg har fått den av svigers. Men jeg har ønsket meg den i lang tid. Jeg har fått den sier jeg. Den var vel egentlig til oss begge. Men siden jeg ble så glad for den så tenker jeg på den som min…

Neste på programmet er en sjenk. Så får vi se da. Om vi klarer få det i hus før jul..

Om Iren

Jeg er en 40-og-noe år gammel dame som har vært en asfaltelskende byjente hele mitt liv inntil jeg - totalt ute av karakter - bestemte meg for å flytte på landet med mann, barn og hamster. Og jeg elsker det!! Her på bloggen inviterer jeg deg inn i mitt liv og det som inspirerer meg, irriterer meg, gleder meg og rører seg i mitt hode og i mitt liv. Her på landet. Velkommen inn!
Dette innlegget ble publisert i Livet på landet og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s