Nytt og underbart

Nå er oktober smellt i gang og denne måneden kaster jeg meg ut i noe nytt og underbart. Jeg begynner på yogautdanning.

Jupp.

Mor skal bli yogalærer! Og jeg gleder meg noe så hinsides!

De som kjenner meg godt vet at yoga har en spesiell i hjertet mitt. Men jeg kan det jo ikke. Ikke ordentlig. Her er det perfeksjonisten som taler for jeg kan solhilsen og stillinger som dovnward dog og the warrior, men det er på en måte ikke nok. Jeg har «smakt» litt på forskjellige yogaformer, men etter å ha lest boka til Maya Fiennes «Yoga – en livsstil» forelsket jeg meg i Kundalini Yoga. Det føltes som jeg i årevis hadde gått rundt skrubbsulten og bare fått servert skåler med kokt hvit ris for så plutselig å få en kulinarisk tre-retters herremåltid. Jeg fant det jeg ikke visste jeg lette etter. Det skapte et sug etter å lære mer. Og det suget har sakte men sikkert brakt meg hit. Til starten på noe nytt og fantastisk.

Nå når jeg kaster meg ut i det, har det blitt tent en liten ild i magen min. Jeg gleder meg. Jeg er nervøs. Jeg synes det er litt skummelt. Men aller mest – jeg vet helt inn til margen at det jeg gjør er riktig. Det er meg.

Håper denne høsten blir slik for flere enn meg. En spennende start på noe nytt. At flere finner frem til det i livet som bringer frem den lille flammen i magen.

Sat Nam!

yoga

Bilde fra www.mindbodygreen.com

Om Iren

Jeg er en 40-og-noe år gammel dame som har vært en asfaltelskende byjente hele mitt liv inntil jeg - totalt ute av karakter - bestemte meg for å flytte på landet med mann, barn og hamster. Og jeg elsker det!! Her på bloggen inviterer jeg deg inn i mitt liv og det som inspirerer meg, irriterer meg, gleder meg og rører seg i mitt hode og i mitt liv. Her på landet. Velkommen inn!
Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s