Julegal

Jeg var på biblioteket i går. Hadde med meg eldste jenta og vi skulle bare levere noen bøker, og så skulle hun finne en bok jeg skulle lese for henne og lillesøster. Mens jeg ventet på henne tittet jeg bort på hyllen ved inngangsdøren. Hjelpe meg! De har laget en egen julehylle allerede!! For et fantastisk bibliotek. Kjente jeg ble litt ekstra glad i hun damen som satt bak skranken.

Fikk med meg fire julebøker, to julefilmer og en julecd.

the_nutcracker_no-15706558-frntl

Dette er en av filmene jeg lånte. Gleder meg til å sette meg ned med ungene for de elsker denne historien.

Jeg hadde det så fantastisk at jeg glemte helt tida der jeg sto, så jeg kom et kvarter for sent til å hente minstejenta hos en venninne. Eller egentlig litt mer. Skulle være der mellom seks og halv syv og jeg var der kvart på syv. Men sånt kan skje når man faller i julekoma. Og jeg kjenner fortsatt på et lite snev av eufori.  Jeg ble faktisk så påvirket av det at da jeg skulle synge nattasang til eldste jenta kom det ut litt feil: «Jeg vet en deilig have hvor roser står i flor, den skapte jul til gave…»

Ja, jeg er julegal. Julegal og stolt!

Om Iren

Jeg er en 40-og-noe år gammel dame som har vært en asfaltelskende byjente hele mitt liv inntil jeg - totalt ute av karakter - bestemte meg for å flytte på landet med mann, barn og hamster. Og jeg elsker det!! Her på bloggen inviterer jeg deg inn i mitt liv og det som inspirerer meg, irriterer meg, gleder meg og rører seg i mitt hode og i mitt liv. Her på landet. Velkommen inn!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s