Høstaktiviteter

Jeg skrev i går om høst og barn og ja det kan være utfordrende til tider, men det er jo så mye moro man kan finne på ute med ungene. Ok, så er det ikke mulig å bade som på sommeren eller stå på ski som om vinteren, men det er tusen andre ting å gjøre.

Det å tenne bål er alltid en slager. Og grille pølser på bålet, eller marshmallows. Blir aldri feil.

Rake sammen løv og hopp i det.

Samle blader og kongler til hobbyaktiviteter

La barna låne kameraet og gi de små oppgaver om hva de skal klare å ta bilde av. Blir til tider veldig fine bilder.

Geocaching. Lurer du på hva det er så sjekk ut denne linken: http://www.youtube.com/watch?v=XrB4oaueqUM

Ha en piknik. Dette er ikke kun for sommeren

Dekorerer gresskar

Fugletitting og mate fuglene. Vi for eksempel så i dag en ørn. Nevnte jeg det at vi har flyttet på landet 😉

018

Og selvfølgelig den gamle gode slageren: Gå seg en tur 🙂

Om Iren

Jeg er en 40-og-noe år gammel dame som har vært en asfaltelskende byjente hele mitt liv inntil jeg - totalt ute av karakter - bestemte meg for å flytte på landet med mann, barn og hamster. Og jeg elsker det!! Her på bloggen inviterer jeg deg inn i mitt liv og det som inspirerer meg, irriterer meg, gleder meg og rører seg i mitt hode og i mitt liv. Her på landet. Velkommen inn!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Høstaktiviteter

  1. Her var det mange fine tips til aktiviteter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s