Ny nabo

Vi har nye naboer her ute på landet. Kanskje ikke helt ny, en måned siden de kom. Men vi har fortsatt ikke hilst på de *rødmer skamfull*. Da vi flyttet inn i månedsskiftet juni/juli bakte jeg kokoskjeks og gikk hele runden og hilste på alle, men etter det har den ene naboen flyttet ut og et relativt ungt par flyttet inn. Og vi har ikke hilst på de. Var og banket på der en ettermiddag, men da var de ikke hjemme. Jeg hadde egentlig regnet med at de skulle stikke innom en ettermiddag, banke på døra og si hei.Men det har ikke skjedd. Så nå har vi bakt igjen. Og laget en «Gi-bort-kake-eske». Esken ble egentlig ganske fin. Men vi hadde laget kokos-konfekt å ha oppi. Den er det nå så mye igjen av:

036

De ble visst litt for gode til å gi til naboen gitt.

Hvis du vil lage din egen  «Gi-bort-godis-eske» så er det slik du gjør det:

023

Her er det du trenger.

  • Papptallerken
  • Saks
  • Blyant
  • Pynteteip
  • Linjal
  • Fire binders

Tegn så på baksiden av papptallerknen slik som dette:

026

Så klipper du slik som dette:

028

Bare å følge strekene du har tegnet inn til firkanten du lagde på baksiden av tallerknen. Så er det bare å begynne å brette. Fest med binders:

029

Finn frem teip:

031

Og da blir det slik:

034

Nå gjestår det bare å gå og banke på hos naboen. Hvis vi hadde hatt konfekt eller kjeks å ha oppi her. Men – who cares? Det var verdt det. For de kokos greiene var sinnsykt gode!

Om Iren

Jeg er en 40-og-noe år gammel dame som har vært en asfaltelskende byjente hele mitt liv inntil jeg - totalt ute av karakter - bestemte meg for å flytte på landet med mann, barn og hamster. Og jeg elsker det!! Her på bloggen inviterer jeg deg inn i mitt liv og det som inspirerer meg, irriterer meg, gleder meg og rører seg i mitt hode og i mitt liv. Her på landet. Velkommen inn!
Dette innlegget ble publisert i DIY og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s