Kokosgodis

Jeg er bare nødt til å dele denne. Den er superenkel å lage, tar ekstremt kort tid (både det å lage og det å spise den skulle det vise seg…) og så er det jo helt uten hvete (eller StoreStyggeSlem som magen min gjerne kaller det).

Det du trenger er:

225g melis

25g smør

1,5 dl melis

225g kokosmasse

konditorfarge

  • Sett en kakeform (ca 20×20) på bakepapir og tegn rundt. Klipp ut frikanten med «sømmonn» slik at det er nok papir til å dekke oppover sidene på formen.
  • Kok opp melis, smør og vikingmelk og la det småkoke i fire minutter. Rør hele tiden.
  • Ta kjelen av varmen og rør inn kokosen
  • Hell halvparten av blandingen i boksen og la det bli avkjølt
  • Ha noen dråper konditorfarge i den siste halvparten massen og bland godt. Ha dette over i formen og la det stivne.
  • Skjær i biter.
  • Eat I tell you! EAT!

035

Sorry for det lite vakre bildet. De forsvant så fort at dette var alt jeg rakk å fotografere 🙂 Og et lite insider tips: De ser litt mer lekre ut hvis du sørger for å ha en annen konditorfarge enn kun blå i skapet når du skal lage disse…

Om Iren

Jeg er en 40-og-noe år gammel dame som har vært en asfaltelskende byjente hele mitt liv inntil jeg - totalt ute av karakter - bestemte meg for å flytte på landet med mann, barn og hamster. Og jeg elsker det!! Her på bloggen inviterer jeg deg inn i mitt liv og det som inspirerer meg, irriterer meg, gleder meg og rører seg i mitt hode og i mitt liv. Her på landet. Velkommen inn!
Dette innlegget ble publisert i Oppskrifter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s