Edderkopper

En av de nye utfordringene ved å bo på landet er insektslivet. Nå er det endelig høsten her og insektene faller som fluer (HA HA , soooo funny – I know!) Men jeg har lært litt da.

Edderkopper hater lukten av peppermynte olje. Bland litt i en liten sprayflaske med litt vann og spray rundt dørkarmer og vinduskarmer.

Edderkopper og mygg er heller ikke fan av lavendelduften.  I tillegg til å plante lavendel ved inngangspartiet og under vinduene kan du gå til innkjøp av lavendelolje og følge prosedyren over.

En halv kuttet lime med nellik stappet ned i på verandaen vil fungere som en utrolig sterk insektsfjerner. Og så lukter den nydelig. Hyggelig på lørdag formiddag i solen.

Hvis du skulle være så uheldig at du faktisk har blitt bitt av en mygg så er det lurt å legge en varm skje inntill i noen minutter. Det gjør at myggstikket ikke klør.

Men jeg håper, håper og Håper med stor H at jeg nå er ferdig med å benytte meg av disse tingene for i år. Jeg ønsker i hvert fall høsten velkommen med hele mitt hjerte.

spiders

More funny on http://www.rottenecards.com

Om Iren

Jeg er en 40-og-noe år gammel dame som har vært en asfaltelskende byjente hele mitt liv inntil jeg - totalt ute av karakter - bestemte meg for å flytte på landet med mann, barn og hamster. Og jeg elsker det!! Her på bloggen inviterer jeg deg inn i mitt liv og det som inspirerer meg, irriterer meg, gleder meg og rører seg i mitt hode og i mitt liv. Her på landet. Velkommen inn!
Dette innlegget ble publisert i Lifehacks. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s