To soon?

I går kom en kollega av meg innom kontoret mitt med et lite magasin som hadde kommet i posthylla på jobb. Reklame fra et hobbymatriellfirma. Julereklame!! JUHU!! Blir jo helt dustete glad. Satt der og gråt litt invendig over oppgaver jeg ikke helt visste hvordan jeg skulle få løst og så kommer dette fantastiske mennesket innom. «Jeg tenkte på deg.» Hørt sånt? Kan du skjønne det? Og så var plutselig verdens sureste høstdag blitt full av solskinn. Ikke på ekte da. Det regna katter og bikkjer og det var nesten så en ku blåste forbi vindu, men inni meg skinte solen.

Nå setter vi inn giret i denne heimen når det gjelder juleforberedelsene. Men jeg kan jo ikke avsløre alle julegavene vi skal lage. Og jeg kan heller ikke avsløre julekortene. Men pynten, ja den kan jeg avsløre. Og baksten. Og – ok – kanskje en julegave eller to da.

Nå er det 11 uker igjen til jul, så jeg tenker som så at fra nå og frem til jul blir det èn juledag i uka på bloggen. Og i dag vil jeg dele en utrolig fin kakeidè! For vi skal jo bake de syv slag skal vi ikke (jeg har alltid stor ambisjoner men pleier å havne på tre slag sånn ca) Men jul skal jo være en balanse mellom tradisjoner og nye gode ideèr. Så hvorfor ikke gjøre noe annet med pepperkakene i år. Pepperkaker er jo så been there – done that lizzom. Lag heller de her:

pepperkakesnømenn

Smeltede snøpepperkakemenn!!!

Om Iren

Jeg er en 40-og-noe år gammel dame som har vært en asfaltelskende byjente hele mitt liv inntil jeg - totalt ute av karakter - bestemte meg for å flytte på landet med mann, barn og hamster. Og jeg elsker det!! Her på bloggen inviterer jeg deg inn i mitt liv og det som inspirerer meg, irriterer meg, gleder meg og rører seg i mitt hode og i mitt liv. Her på landet. Velkommen inn!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 svar til To soon?

  1. Marianne sier:

    He he, denne fant jeg på pinterest i forrige uke og tenkte å prøve på til jul! Great minds think alike… 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s