Matpakketips

Denne uken fikk jeg en liten brosjyre i hånda med matpakketips. Ble litt overrasket over at disse tipsene var akkurat slik mine jenters matpakker ser ut når jeg er fornøyd med det jeg sender med dem.

Her i huset er det slik at mor ikke tåler hvete (men har alltid veldig lyst på…) og jeg forsøker å reduser på jentenes inntak også ettersom de oppfører seg som de har fått sukker skutt rett inn i blodåra når det blir for mye hvete. Det betyr at jeg jobber med å lage litt alternative matpakker til trollprinsessene mine.

Her er et par eksempel:

003 006

Den første er riskaker med ost og salat og gulrøtter og ved siden av stekte pølser og eggerøre.

Den andre er tre riskaker, jordbær og paranøtter.

Det finnes utallige måter å lage en god matpakke på bare man tar fantasien til hjelp. Og så hjelper det med en god matboks. Jeg synes disse er geniale! De heter easy lunchboxes og jeg har kjøpt de via matpakkebloggen. Her har jeg fått mye inspirasjon.

Gå til linken her: www.matpakkebloggen.no

Jeg spiser veldig sånn som det her. Jeg spiser rett og slett ikke brød lenger. Klarer du deg en uke uten brød?

Om Iren

Jeg er en 40-og-noe år gammel dame som har vært en asfaltelskende byjente hele mitt liv inntil jeg - totalt ute av karakter - bestemte meg for å flytte på landet med mann, barn og hamster. Og jeg elsker det!! Her på bloggen inviterer jeg deg inn i mitt liv og det som inspirerer meg, irriterer meg, gleder meg og rører seg i mitt hode og i mitt liv. Her på landet. Velkommen inn!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 svar til Matpakketips

 1. Marianne sier:

  Fine matbokser, jeg tenker jentene er fornøyde!
  Og takk for lenke til bloggen min. 🙂
  I dag skal jeg bake muffinsene «dine» som du har tipset meg om tidligere, her kommer det 20 barn på utebursdag i morgen og jeg holder på å ordne til nå.
  God helg!

  • Iren sier:

   Ja, jentene er veldig fornøyd, men det er mamma som er mest fornøyd. De er så praktiske, går greit i vaskemaskinen og det aller beste – det er så enkelt å slenge oppi noe ekstra sunt som bær, grønnsaker eller nøtter. Alt som gir mammapoeng gjør meg glad!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s