Favoritter

Jeg elsker å lese! Jeg er en ekte lesehest. Og ikke bare bøker og glansede magasiner, men også blogger. Det er gjerne der jeg finner inspirasjon i matveien. Blandt annet. Så , grei som jeg er, deler jeg her noen av mine favoritter. Ta deg en liten pause og les litt på noen bra blogger du også.

horse

siljemariela – vet at flere jeg kjenner har kjøpt programmene hennes etter at jeg har anbefalt de. Og det gjør meg glad! For den dama her kan trening! Hun er et unikum. Et kvarter på bloggen hennes og jeg regelrett angripes av treningslyst.

Mat til muskler – Kristine Weber sin blogg er så spekket med fantastiske oppskrifter at man blir sittende å sikle. I tillegg er det sunt som fy. Og hun skriver også en del fine tips og råd på produkter og annet for de som trener.

UnderbaraclarasDette er en svensk blogger. Clara skriver godt. Oppskrifter, interiør, livet med barn og sterke meninger. En utrolig bra blogg!

susannekaluza – Journalisten som ble en av Norges beste bloggere! Hun har en foreldreblogg med hjerte og uten grenser. Hun er et råskinn til å skrive og ikke minst er hun den som satte igang «Min kropp, Mitt valg». Se her: Hvorfor skal leger få nekte å hjelpe barnløse?

Hjertespor  – Rå tekster som går rett i hjertet. Det er noen innlegg på denne bloggen som får meg til å strigråte. Hun treffer en nerve med tekstene sine som drar følelsene mine ut av kroppen så det dirrer.

Pias verden – En artig og litt annerledes mammablogg. Morsom! Og anbefales!

Og tilslutt et lite hjertesukk:

Heges Hus– Du bare mååå begynne å blogge igjen, Hege. Bloggen din var en så deilig ekte fargeklatt. Kom igjen a’ Hege…

Om Iren

Jeg er en 40-og-noe år gammel dame som har vært en asfaltelskende byjente hele mitt liv inntil jeg - totalt ute av karakter - bestemte meg for å flytte på landet med mann, barn og hamster. Og jeg elsker det!! Her på bloggen inviterer jeg deg inn i mitt liv og det som inspirerer meg, irriterer meg, gleder meg og rører seg i mitt hode og i mitt liv. Her på landet. Velkommen inn!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s