En sliten yogini…

Jeg har hatt en liten bloggestopp i helgen. Grunnen er at jeg har vært på den første samlingen på Yogaskolen.

My mind is blown!!

Det var så fantastisk. Jeg var litt skeptisk og usikker før jeg dro. Både på opplegget og menneskene. Var litt redd for å treffe en gjeng som kun gikk i batikk og som gikk og rettet på auraen sin hele tiden. Men det var ikke slik i det hele tatt! Det var et rom fullt av mennesker slik som meg. Mennesker som er normale (hvis kan man kan kalle noen det) med et spirituelt tenkesett helt likt mitt eget. Jeg blir litt dårlig når jeg er sammen med mennesker som hele tiden skryter av hvor spirituelle de er og kun snakker om «evnene» sine. Men denne gjengen her… ELSK!

Og så var det yogaen da. Jøje meg så utfordrende. Inni mellom lurte jeg på hva i alle dager som fått meg til å gjøre dette, for det var så grensesprengende slitsomt og krevende. «Og herregud, klarer jeg dette?» var noe som gikk gjennom hodet på meg mer en en gang i løpet av helgen. Men jeg klarte det. Om og om igjen. Opp kvart over fire om morgenen og svime av i seng klokka halv ti om kvelden. Og da har det gått i et hele dagen. Man bruker hodet og kroppen på en eller annen måte hele dagen, så når dagen er over er man helt av. Og nå er jeg støl på plasser jeg ikke visste hadde muskler.

Men det føles som om jeg har funnet en hemmelig skatt. En skatt som bare har ventet på at jeg skulle finne den. Og jeg GLEDER meg til å dele den med verden 🙂

Men først vil jeg gjerne dele den fantastiske te’en vi fikk! De kokte opp kjele etter kjele. Og vi drakk. Skulle tro vi aldri hadde fått te før. Men den var så god. Nå som høsten er her med all sin kraft og vinteren er rett rundt hjørne, vil denne styrke deg.

Jeg har dessverre ikke mengdeforholdet, så det får du bare smake deg frem til:

YOGI-TE

Kok opp en stor kjele med vann og i den har du:

Ingefær: (varmer opp, hjelper mot bakterier og virus, hjelper mot høyt blodtrykk, kvalme og oppblåsthet)

Nellikspiker: (hjelper mot smerte, brukt mot tannverk, naturlig desinfeksjonsmiddel, hjelper mot parasitter/sopp/bakterier og virus. Gir frisk pust)

Kardemomme: (varmer opp, hjelper fordøyelsen, hjelper mot pusteproblemer og forbygger muskelkramper, hjelper mot betennelser)

Kanel: (hjelper motforkjølelse og influensa, regulerer blodtrykk og hjelper fordøyelsen)

Svart pepper: (varmer opp, bekjemper bakterier, anti-inflammatorisk,  hjelper fordøyelsen)

Honning: (bekjemper bakterier, kan fungere som probiotika, stimulerer immunforsvaret, naturlig desinfeksjonsmiddel)

 

Dette er med andre ord en kjele full av helse! og så smaker det helt vidunderlig 🙂

Bon appetit!

Bilde

 

 

Om Iren

Jeg er en 40-og-noe år gammel dame som har vært en asfaltelskende byjente hele mitt liv inntil jeg - totalt ute av karakter - bestemte meg for å flytte på landet med mann, barn og hamster. Og jeg elsker det!! Her på bloggen inviterer jeg deg inn i mitt liv og det som inspirerer meg, irriterer meg, gleder meg og rører seg i mitt hode og i mitt liv. Her på landet. Velkommen inn!
Dette innlegget ble publisert i Yoga og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s