Bytteparty

Nå har jeg skrevet en del om hvordan jeg forsøker å leve på budsjett og måter man kan spare penger på. Vel, jeg har en utrolig koselig og ikke minst «pengesmart» tradisjon. Bytteparty. En gang i året inviterer jeg venninnene mine til å rydde i klesskapet sitt og ta med seg et plagg, fylle en bære pose eller noen søplesekker og komme på besøk. Vi spiser litt og noen ganger drikker vi litt og så fordeler vi tingene rundt i stua i hauger etter hva slags plagg det er.  Og så prøver vi. Og hvis to har lyst på det samme må vi kanskje megle litt men vi blir alltid enige. Vi har også med sko og vesker, skjerf og hansker og alle går hjem med noe «nytt».  Det ingen vil ha fylles opp i en søplesekk og puttes på UFF/ Fretex containeren.

Med det livet jeg lever er det ikke så ofte jeg har tid til å tromme sammen alle jentene men det er så koselig når vi får det til. Og dette er jo virkelig tre ting på en gang. Tid med venner, få ryddet opp hjemme og god sosial samvittighet.

Anbefaler alle å kaste seg på bytteparty bølgen 🙂

002

 

Denne sekken er full av klær som venter på ny eier 🙂

Om Iren

Jeg er en 40-og-noe år gammel dame som har vært en asfaltelskende byjente hele mitt liv inntil jeg - totalt ute av karakter - bestemte meg for å flytte på landet med mann, barn og hamster. Og jeg elsker det!! Her på bloggen inviterer jeg deg inn i mitt liv og det som inspirerer meg, irriterer meg, gleder meg og rører seg i mitt hode og i mitt liv. Her på landet. Velkommen inn!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s