Innkjøpsstopp

En god kollega nevnte «privat innkjøpsstopp»  for et par dager siden. Altså at man skal for en tid ikke kjøpe klær, smykker, vesker og sko.» Hm… Kanskje det». Tenkte jeg da. Jeg er ikke den verste shopperen, men hadde vært greit å få et litt mer bevisst forhold til det. Særlig siden jeg ryddet ut av skapet for noen dager siden og så en del dårlig planlagte innkjøp…  Så etter å ha tenkt på det noen dager har jeg har bestemt meg og drar «leve på budsjett» – prosjektet enda lengre. Ingen flere kleskjøp før frem til sommeren – bortsett fra det som er på vei posten nå selvfølgelig.

Regelene er slik:

Jeg har lov til å kjøpe undertøy og strømpebukser, men ingen sko, smykker, vesker eller klær.

Jeg har lov til å ha to krisetilfeller hvor jeg har lov til å handle hvis det skulle dukke opp en situasjon hvor f.eks. vinterjakka skulle gå i stykker eller noe.

Jeg har lov til å kjøpe meg to sett til med yogatreningsklær.

Men that’s it.  Noen som blir med? Jeg er i hvertfall veldig spent på om jeg klarer det helt til sommeren.

Hadde egentlig veldig lyst på kjolen under her – en brokadekjole fra HM – men det blir sikkert bare første av mange «åh..den var fin…» som jeg ikke kjøper frem til sommeren.

kjole

Om Iren

Jeg er en 40-og-noe år gammel dame som har vært en asfaltelskende byjente hele mitt liv inntil jeg - totalt ute av karakter - bestemte meg for å flytte på landet med mann, barn og hamster. Og jeg elsker det!! Her på bloggen inviterer jeg deg inn i mitt liv og det som inspirerer meg, irriterer meg, gleder meg og rører seg i mitt hode og i mitt liv. Her på landet. Velkommen inn!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s