Warning! It starts now!

Til alle skriveelskende (ikke et ord – jeg vet) mennesker der ute. Oktober er snart over og om litt starter november. Vet dere hva det betyr? Nanowrimo! En gang til, bare så dere skal forstå min glede; NANOWRIMO!! For dere som ikke vet hva det er så står det for National Novel Writing Month. Som da er november.

NaNoWriMo eller National Novel Writing Month er en konkurranse hvor de som er med forsøker å skrive førsteutkastet til en roman på  50 000 ord i løpet av november måned. Vinnere av konkurranser er de som er i stand til å fullføre 50 000 ord minimum. Det er ingen kontroll av vinnere, men man laster opp det man har skrevet på den offisielle nettsiden og der blir antall ord telt opp. For å klare dette må du skrive ca 1700 ord hver dag i løpet av november.

Bli med å skrive en bok da vel!

Er du glad i å skrive eller bare nysgjerrig, sjekk ut nettsiden:

http://nanowrimo.org

Velkommen til en gal november!

nano

Om Iren

Jeg er en 40-og-noe år gammel dame som har vært en asfaltelskende byjente hele mitt liv inntil jeg - totalt ute av karakter - bestemte meg for å flytte på landet med mann, barn og hamster. Og jeg elsker det!! Her på bloggen inviterer jeg deg inn i mitt liv og det som inspirerer meg, irriterer meg, gleder meg og rører seg i mitt hode og i mitt liv. Her på landet. Velkommen inn!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s