Halloween

I morgen er det Halloween. Skal inrømme at jeg ikke er verdens største fan av denne tradisjonen. Ikke nødvendigvis fordi det er en amerikansk tradisjon (noe jeg synes er det jeg hører som en gjenganger når folk syter over Halloween), men mere fordi jeg ikke liker at ungene blir skremt fra sans og samling over blod og gørr og fæle masker. Ok, så er jeg litt hønemor, men mine unger har regler for hva de får se på tv og hvilke nettsider de får lov til å gå inn på på dataen. Jeg ønsker ikke at de skal utsette for all verdens fiktiv jævelskap. Verden er tøff nok å takle uten. Men nå er det en gang sånn at Halloween er kommet for å bli. Så jeg kapitulerer. I år så slipper vi i allefall at det er et renn på døra i blokka med unger som ikke har kledd seg ut, men som står og holder frem en plastpose fra Kiwi i påvente av at jeg skal fylle den med godteri… Nå bor vi så avsides at jeg ikke er sikker på om noen kommer til å ringe på i det hele tatt. Har litt godteri på lur hvis noen skulle tørre å ta turen 😉

Eldstejenta skal på halloween-fest på skolen og minstemann skal få gå en liten tur med bestevenninna si og ringe på noen få dører i borettslaget hennes hos folk de kjenner fra før. Tryggere blir det vel ikke. Men til informasjon så er det en del regler som skal overholdes på halloween:

1. Det er kun 31.oktober man kan gå og bare frem til klokka 21.

2.Er utelampen på huset slukket ønsker de ikke halloween besøk.

3.Knask eller knep er kun moro! Pøbelstreker er ikke tillatt.

4.Pass på at du ikke skremmer eldre mennesker eller små barn.

Happy Halloween alle sammen. Grøss og gru…..

gif homocidal

Om Iren

Jeg er en 40-og-noe år gammel dame som har vært en asfaltelskende byjente hele mitt liv inntil jeg - totalt ute av karakter - bestemte meg for å flytte på landet med mann, barn og hamster. Og jeg elsker det!! Her på bloggen inviterer jeg deg inn i mitt liv og det som inspirerer meg, irriterer meg, gleder meg og rører seg i mitt hode og i mitt liv. Her på landet. Velkommen inn!
Dette innlegget ble publisert i Livet på landet og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s