Verdens beste søndag

I går hadde jeg besøk av verdens beste damer til bytte kveld. Herlige mennesker. Som vesla hviska meg i øret i det hun krøp til køys i går kveld. «Har du kosa deg med kusinene dine idag?» For henne er alle gode venninner kusiner. Og egentlig synes jeg det er litt fint. At venninner er familien du velger på en måte.

I dag er jeg derimot ikke helt i slag. Kjente det da jeg gikk og la meg i går. Tror jeg har nyst ca 3000 ganger, et hode fullt av bomull og vondt i halsen. Men det gjør ingenting. For det er søndag. Da har man lov til å senke tempoet og bare pleie seg selv. Og hva er bedre da en å sette seg i godstolen foran fineste utsikten, men en god bok og en god kopp te. Da blir drittsøndag, regnværssøndag og sykesøndag på 1-2-3 gjort om til verdens beste søndag.

Nå brenner det i peisen og jeg og jentene skal spise middag. Og skal vi drikke kakao og lage julekort. Og under barnetv skal mamma skrive på Nanowrimo. Og når ungene i seng skal jeg en kjapp tur i badekaret og så i seng. Da er jeg forhåpentligvis i bedre form i morgen.

Men uansett form – deilig med søndag….

029

Om Iren

Jeg er en 40-og-noe år gammel dame som har vært en asfaltelskende byjente hele mitt liv inntil jeg - totalt ute av karakter - bestemte meg for å flytte på landet med mann, barn og hamster. Og jeg elsker det!! Her på bloggen inviterer jeg deg inn i mitt liv og det som inspirerer meg, irriterer meg, gleder meg og rører seg i mitt hode og i mitt liv. Her på landet. Velkommen inn!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s