Vet du dette?

Jeg handlet inn avokado til denne uken. Mmmm. Min favoritt. Men vet du hvordan du finner de beste avokadoene? Jeg kjøper aldri plastpakket avokado. Jeg synes det er maks irriterende når den er brun og «trådete» inni! Og ligger den i plast får jeg ikke sjekket den. Her er trikset:

Først holder du den i hånden og kjenner forsiktig om den er myk. Er den det, så legg den fra deg. Ikke klem! Da ødelegger du den for neste man.

Så tar du av stilken. Ser den slik ut under:

017

Er den fin i kjøttet. Kanskje fortsatt litt hard.

Sere den slik ut:

018

Er den moden og perfekt.

Er den helt brun under, så ikke kjøp den!

Om Iren

Jeg er en 40-og-noe år gammel dame som har vært en asfaltelskende byjente hele mitt liv inntil jeg - totalt ute av karakter - bestemte meg for å flytte på landet med mann, barn og hamster. Og jeg elsker det!! Her på bloggen inviterer jeg deg inn i mitt liv og det som inspirerer meg, irriterer meg, gleder meg og rører seg i mitt hode og i mitt liv. Her på landet. Velkommen inn!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s