Glitrende Kundalini

Sent tirsdag kveld kom jeg hjem fra en laaang helg med Yoga.

Jeg var sliten helt inn til kjernen, men så utrolig takknemlig! Så mange fantastiske mennesker, så mange sterke opplevelser, så mange vanvittige utfordringer og ikke minst – for en fantastisk mulighet til å vokse, ekspandere, bli noe mer!

For det er det Kundalini Yoga gjør med meg. Den drar og tøyer like mye i sjelen min som i kroppen min og jeg konfronteres med mitt selvbilde, med min bagasje og mine svakheter. Samtidig finner jeg styrker jeg ikke ante at jeg hadde og jeg får verktøy til å klatre høyere og lengre.

Hadde lyst til å juble høyt i bilen på veien hjem for jeg var lykkelig. Helt innerst i sjelen. Det var som både kroppen og sjelen min var fylt av glitrende alvestøv.

farget bølge

Det jeg har sagt om at jeg er blitt som en annen person er helt feil. Jeg er ikke blitt en annen, jeg er blitt mer meg.

Sat Nam.

Om Iren

Jeg er en 40-og-noe år gammel dame som har vært en asfaltelskende byjente hele mitt liv inntil jeg - totalt ute av karakter - bestemte meg for å flytte på landet med mann, barn og hamster. Og jeg elsker det!! Her på bloggen inviterer jeg deg inn i mitt liv og det som inspirerer meg, irriterer meg, gleder meg og rører seg i mitt hode og i mitt liv. Her på landet. Velkommen inn!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s