Nå er det den tida igjen

Nå er det den tiden på året igjen. Snart jul. Bare uker igjen. Noe som betyr at alle de fast tingene du kjenner fra denne tiden dukker opp igjen. Marsipan i butikken. Reklamen på TV og i butikkvinduene. Og invitasjon til julebord! Jeg var så uheldig i år at både mitt eget julebord og mannens julebord (som jeg var invitert på) falt på samme dag som jeg er på yoga. Ja ja. Da er det enda godt at jeg og to venninner har vår egen faste førjulstradisjon.

Danskebåtturjulebord for tre.

Det er så gøy. Vi drikker svært lite, men tar det igjen i galskap. Gleder meg til å danse. Og til å le av alle gærningene. (Og det inkluderer å le av mitt reisefølge). Stupe svett og sliten i seng klokka tre, for dagen etter kose seg med frokost å glane på alle de kleine folka. Og ta spa. Glede seg til Husmorferie à la 2013. Jada!

Ses på andre siden av helgen. You have a good one!

Scandinavia

Her er gutta som skal spille. Scandinavia. Lurer på om jeg skal be dem dra noen fine yoga mantra?

Om Iren

Jeg er en 40-og-noe år gammel dame som har vært en asfaltelskende byjente hele mitt liv inntil jeg - totalt ute av karakter - bestemte meg for å flytte på landet med mann, barn og hamster. Og jeg elsker det!! Her på bloggen inviterer jeg deg inn i mitt liv og det som inspirerer meg, irriterer meg, gleder meg og rører seg i mitt hode og i mitt liv. Her på landet. Velkommen inn!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s