This just in…

Ok, så er det vel ganske tydelig at jeg er i ferd med å gå fra «yogaliker» til «yogafrelst». Og bra er det. For vet dere hva forskning sier om yoga? Ganske mye egentlig. Yoga har bevisst å ha effekt for Parkinson pasienter. Det har effekt for barn med autisme. Det hjelper mot angst. Det reduserer blodtrykk. Det hjelper på søvnproblemer. Og masse masse mer.

Det mest spennende synes jeg derimot er en studie utført av professor Fahri Saatcioglu ved Institutt for biovitenskap som viser til at yoga forandret genuttrykket til hele 111 gener som finnes i immuncellene

Hvis du vil lese hele artikkelen, kan du finne den her:

http://www.apollon.uio.no/artikler/2013/3_dna_yoga.html

Yoga class in downward facing dog pose

Om Iren

Jeg er en 40-og-noe år gammel dame som har vært en asfaltelskende byjente hele mitt liv inntil jeg - totalt ute av karakter - bestemte meg for å flytte på landet med mann, barn og hamster. Og jeg elsker det!! Her på bloggen inviterer jeg deg inn i mitt liv og det som inspirerer meg, irriterer meg, gleder meg og rører seg i mitt hode og i mitt liv. Her på landet. Velkommen inn!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s