Triks i ludo

Vel ikke i Ludo akkurat. Men uansett et bra triks.

Har du kjent på eplene når du er og handler? Altså, virkelig dratt fingrene over skallet? Kjenner du vokslaget? Dette gjør at eplet ser finere ut i butikken, men voks er vel ikke akkurat nummer en på listen over de tingene man har lyst til å spise…

Her kommer trikset:

Fyll kummen med lunkent vann. Ha i eddik. Ha opp i frukten.

019

Nå forsvinner voksen. La den ligge i et kvarters tid, ta ut, skyll av og vips – fin og ren og nydlig frukt.

Om Iren

Jeg er en 40-og-noe år gammel dame som har vært en asfaltelskende byjente hele mitt liv inntil jeg - totalt ute av karakter - bestemte meg for å flytte på landet med mann, barn og hamster. Og jeg elsker det!! Her på bloggen inviterer jeg deg inn i mitt liv og det som inspirerer meg, irriterer meg, gleder meg og rører seg i mitt hode og i mitt liv. Her på landet. Velkommen inn!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s