Yogi Bhajan

Yogi Bhajan var en spirituell leder og entrepenør som brakte Kundalini Yoga til USA. Denne formen for yoga ble brakt til massene med Yogi Bhajan. Han hadde en unik evne til å formidle og traff folk rett i hjertet. Mange av de tingene han er sagt er godt kjent uten at man kanskje vet hvor gullkornene kommer fra. Her kommer en liste over mine favoritter:

* If your presence doesn’t work, neither will your word.

* You owe it to yourself to be yourself.

* The attitude of gratitude is the highest yoga.

* Gratefulness will make you great.

* There are three values: Feel good, be good and do good.

* Travel light, live light, spread the light, be the light.

* We meditate so that our minds can be sharp and alert. We chant mantras so that your souls may be ignited like candles. We walk in the light of this beauty.

* If you cannot see God in all, you can not see God at all.

* You cannot make your life a reaction to others; you must make your life your own.

* It’s not the life that matters, but the courage you bring to it.

Yogi Bhajan

Om Iren

Jeg er en 40-og-noe år gammel dame som har vært en asfaltelskende byjente hele mitt liv inntil jeg - totalt ute av karakter - bestemte meg for å flytte på landet med mann, barn og hamster. Og jeg elsker det!! Her på bloggen inviterer jeg deg inn i mitt liv og det som inspirerer meg, irriterer meg, gleder meg og rører seg i mitt hode og i mitt liv. Her på landet. Velkommen inn!
Dette innlegget ble publisert i Yoga. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s